Antena Căutare

Le Figaro: Dacia pregateste un monovolum, o utilitara si o citadina pentru 2012

In afara de inlocuitorul Logan-ului, Dacia pregateste de lansare in 2012 un monovolum, o utilitara si o citadina, a declarat, pentru Le Figaro, Alain Launay, directorul Centrului de Design Dacia-Renault din Bucuresti.

Prestigiosul codian francez Le Figaro a publicat un reportaj extrem de plastic despre constructorul autohton Dacia, trecand in revista intreaga sa istorie tumultoasa, de la "era" comunista, la avantul luat in ultimul timp pe pietele externe de Duster, Sandero si Logan.

De asemenea, reporterii nu au omis sa sublinieze modul de lucru preponderent manual de la Mioveni, in dauna robotizarii din fabricile franceze.

In cadrul misiunii de documentare, jurnalistii de la Le Figaro au stat de vorba insa cu mai multi responsabili Dacia.

Voluntar sau nu, Alain Launay, directorul Centrului de Design Dacia-Renault din Bucuresti, le-a spus acestora ca, pentru 2012, constructorul pitestean pregateste, pe langa inlocuitorul Logan-ului, un monovolum, o utilitara si o citadina.

La prima vedere, declaratia lui Launay ar putea trece neobservata, orice producator facandu-si planuri de viitor. Pusa alaturi de numeroasele zvonuri pe aceeasi tema insa, afirmatia ar putea insemna ca cele trei noi modele au trecut deja de faza de proiect si de aprobare pentru productie.

Megane RS N4 - jucaria pilotilor de raliuri... Noul Renault Twingo si editia limitata "Twingo Miss Sixty", lansate in Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x