Căutare Live

VIDEO! Lexus lanseaza masina care iti deseneaza portretul in timp ce conduci

In urma unui experiment, modelul IS 300h al masinii Lexus va dispune de un sistem care schiteaza in timp real portretul soferului, in functie de stilul de conducere.

Acest experiment unic a fost creat de artistul spaniol Sergio Albiac, impreuna cu colectionarul de arta Walter Vanhaerent, in cadrul proiectului numit “Art is motion”.

Cei doi au ales masina Lexus IS 300h pentru a instala un software care inregistreaza raportul dintre hibrid si consumul de combustibil, viteza si modul de apasare pe acceleratie, si transforma datele intr-o pensula digitala care realizeaza portretul, pe un ecran. Daca soferul acestei masini accelereaza rapid, portretul lui va fi colorat cu rosu, in linii abstracte, in schimb, unui sofer care conduce mai incet i se va genera o imagine mai detaliata, in tonuri de albastru.

Ideea a pornit de la un experiment de marketing creat de agentia belgiana "Happines Brussels", iar incredibila masina va putea fi achizitionata numai prin licitatie.

Top 5 modalitati de a pacali efectul consumului de alcool in trafic... 50 de ani de Pirelli, celebraţi cu un calendar fierbinte şi retro...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri