Antena Căutare

Lovitură DURĂ! Dispare cea mai importanta autostrada din Romania. Va fi dezastru pentru toți șoferii

Una dintre cele mai așteptate autostrăzi din România nu ar mai urma să fie construită, pentru că, proiectul cu chinezii pentru Autostrada Ploieşti – Comarnic – Braşov nu a trecut prin Guvernul PSD demis. Potrivit jurnaliștilor de la economica.net, noul Guvern PNL nu susţine varianta cu partenerii asiatici. În consecință, veștile sunt extrem de proaste.

Lovitură DURĂ! Dispare cea mai importanta autostrada din Romania. Va fi dezastru pentru toți șoferii
Autostrada Ploieşti – Comarnic – Braşov

Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză (CNSP) nu a primit încă o ofertă finală din partea asocierii chino – turce CCCC – Makyol pentru construirea Autostrăzii Ploieşti – Comarnic – Braşov, astfel că nu a fost încă atribuit contractul.

Chiar dacă ar fi fost atribuit, măsura ar fi trebuit să fie luată în Guvern. Lucru care nu s-a mai întâmplat, Dăncilă fiind înlocuită cu Orban. Ceea ce va urma este destul de previzibil dacă se ține cont de declarația ministrului desemnat al Transporturilor din partea PNL, Lucian Bode.

El a spus public că nu susţine proiectul realizării prin PPP cu chinezii. Acesta a spus că va trebui făcută o analiză urgentă pe proiectul autostrăzii Comarnic-Braşov, care se dorea a fi realizat în parteneriat-public privat de către fosta guvernare PSD, potrivit sursei citate.

De asemenea, programul de guvernare al PNL privind autostrada care ar trebui să traverseze Carpaţii prin Valea Prahovei prevede doar construirea secţiunii de 58 kilometri de la Comarnic la Braşov, fără tronsonul de la Ploieşti la Comarnic.

Poliția Română, avertisment pentru șoferi: "Atenție, amenda este aceeași și pe autostradă"... Constanţa: O maşină a Poliţiei a intrat într-un stâlp după ce autoturismul din faţa sa a virat neregulamentar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x