Căutare Live

Lovitură CRUNTĂ pentru sute de mii de șoferi din România. Pot plăti până la 8000 de lei!

Posesorii de automobile diesel și pe benzină care generează noxe peste anumite limite vor plăti între 1.000 euro și 2.000 de euro.Măsura se aplica din martie.

Posesorii de automobile diesel și pe benzină care generează noxe peste anumite limite vor plăti între 1.000 euro și 2.000 de euro.Măsura se aplica din martie.

Cumpărătorii de vehicule cu emisii reduse vor primi subvenţii de până la 6.000 de euro în Italia. De asemenea se vor aplica taxe achiziţiilor de vehicule mari cu motoare pe benzină şi motorină, conform măsurilor aprobate în Parlament.

Noile măsuri fac parte din bugetul pe 2019, aprobat de camera superioară a Parlamentului şi modifică propunerile prezentate de guvern la începutul lunii decembrie, criticate de industria auto.

Sindicatele şi asociaţiile din sectorul auto au avertizat în legătură cu taxa propusă. Aceştia avertizează că decizia ar putea să îi afecteze nu doar pe producătorii de automobile ci întreg lanţul de furnizori, inclusiv locurile de muncă.

Taxele propuse pentru automobilele cu motorizare tradiţională nu se vor aplica automobilelor mici de familie, ci doar vehiculelor puternice.

Astfel, o taxă de 1.100 de euro se va aplica pentru automobilele pe benzină şi motorină care generează 161-175 de grame de dioxid de carbon pe kilometru şi va urca la 1.600 de euro pentru emisii de 176-200 de grame de dioxid de carbon, precum şi 2.000 de euro pentru emisii de 201-250 de grame de dioxid de carbon pe kilometru.

Noile măsuri vor intra în vigoare la 1 martie şi vor fi valabile până în 2021, după ce vor fi aprobate şi de camera inferioară a Parlamentului. În jur de un milion de români locuiesc în Italia.

Taxă nouă de 2.000 euro pentru această categorie de șoferi. Peste un milion de români vor fi grav afectați!... Anunț de ultima oră pentru toți șoferii! Poliția este pusă pe dat amenzi uriașe în aceste zone! Ce trebuie să faci ca să...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri