Antena Căutare

Luxgen, adica luxos si genial. Si electric!

Producatorul taiwanez Luxgen a prezentat la Salonul Auto de la Shanghai un concept electric, numit Neora. Daca te intrebi ce este Luxgen – este o marca subsidiara Yulon (unul dintre cei patru mari producatori de masini din Taiwan) – al carei nume este o combinatie intre “lux” si “genialitate”. Iar conceptul asta pare sa le cuprinda pe amandoua, oarecum.

Partea de "lux" este asigurata de interiorul futurist imbracat in piele si ornat cu lemn, pe consola centrala fiind plasat un display cu diagonala de 21 de centimetri. Liniile exterioare de design ii dau un caracter robust, menit sa-ti incante privirea.

Cat despre partea tehnica - este construit pe platforma unui Hyunai Sonata, cu tehnologie electrica imprumutata de pe Chevrolet Volt.

Motorizarea consta intr-un motor electric alimentat de o baterie Li-ion.

Greutatea de 1.600 de kilograme ii permit motorului de 245 CP (trimisi catre putea fata) sa lanseze masina de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 6,5 secunde, viteza maxima fiind de 250 km/h.

Bateria de 48 kW ii garanteaza o economie de 400 de kilometri. Iar asta ar putea fi considerata partea de "genialitate".

Sursa: Top Gear

VOTATI! Dacia Logan, printre legendele secolului... Porsche 911 GT3 RS 4.0 - ultimul racnet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x