Căutare Live

Majoritatea românilor au probleme cu mașinile second-hand în primul an de la cumpărare

Atunci când vrei să îți cumperi o mașină la mâna a doua trebuie să îți asumi riscul că autoturismul poate avea unele probleme tehnice. Iată ce mașini second-hand trebuie să eviți:

Atunci când vrei să îți cumperi o mașină la mâna a doua trebuie să îți asumi riscul că autoturismul poate avea unele probleme tehnice. Iată ce mașini second-hand trebuie să eviți:

Pe piața mașinilor rulate cei mai mulți dintre vânzători nu sunt sinceri atunci când vorbesc despre problemele mașinii și spun: este impecabilă, unic proprietar, extra-mega full option etc.

Tocmai de aceea, cumpărătorii de mașini second-hand ajung să își achiziționeze autoturisme despre a căror stare reală nu știu prea multe. Așadar, nu este o surpriză faptul că: 55% dintre români ajung să aibă cel puțin o problemă în primul an de la cumpărarea unei mașini la mâna a doua.

Pe CarZZ.ro găsești peste 27.000 de anunțuri cu mașini la mâna a doua scoase la vânzare.

La nivelul întregii Uniuni Europene, procentul celor care întâmpină cel puțin o problemă după un an de la cumpărarea mașinii este de 41%.Procentul ar putea fi mai mic dacă s-ar lua în calcul doar mașinile second-hand cumpărate din propria țară.

După ce am analizat răspunsurile celor peste 20.000 de respondenți ai studiului Comisiei Europene am ajuns la concluzia că cele mai multe probleme apar la cei care cumpără mașini second-hand de la licitații. În acest fel, 59% dintre aceștia întâmpină cel puțin o problemă în primul an de utilizare, mult mai mult decat cei care cumpără de la un dealer autorizat.(34%)

Testul care face ravagii! Cei mai mulţi dintre adulţi greşesc răspunsul! Ce număr are locul de parcare ocupat?... Poate nu știai! Vezi ce greșeli te pot costa scump la examenul auto!...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri