Antena Căutare

Marcajele rutiere, tot sub monopolul Plastidrum

Dupa ce ani de-a randul Plastidrum a detinut monopolul pe marcajele rutiere, ieri un alt contract a fost castigat de societate, in urma unei licitatii publice in judetul Bistrita-Nasaud. Pe principiul la vremuri noi, tot noi, societatea va primi suma de 105.284 de lei pentru marcajele rutiere ale drumurilor judetene. O suma modica in comparatie cu mi¬lioanele de euro pe care le-a primit de la CNADNR in 2006.

In luna martie, Consiliul Concurentei (CC) anunta ca a declansat o investigatie privind o posibila incalcare a legislatiei din domeniul concurentei de companiile SC Plastidrum SRL, SC Signature Semnalizare SRL, SC Swarco Romania SRL, Swarco Heoscont Strassenmarkierung GmbH si Eleftherios Kokkinakis LTD. Nici un raport nu a fost inca facut public.

Jurnalul National a relatat modul in care CNADNR a pompat milioane de euro in Plastidrum SRL. Practic, in 2006, societatea a primit de la companie 82 de milioane de euro pentru sase contracte de marcaje rutiere.

Desi licitatia a fost castigata cu un tarif de 3,5 euro pentru metrul patrat de marcaj cu vopsea alba, spalarea cu apa costa 10,18 euro pe metru patrat, fara TVA, adica de trei ori mai mult decat aplicarea propriu-zisa.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages

VIDEO! Cea mai rapida motocicleta electrica din lume: 335 km/h!... FOTO! Noul Porsche 911, fara camuflaj...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x