Antena Căutare

Mazda a înregistrat vânzări mai mari cu 17% față de anul trecut

Încă din primele luni ale acestui an vânzările Mazda România au crescut cu 17% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Încă din primele luni ale acestui an vânzările Mazda România au crescut cu 17% față de aceeași perioadă a anului trecut.

S-a ajuns la un total de 371 de unităţi comercializate, faţă de 317 anul trecut. De altfel, luna martie a acestui an a strâns un total de 143 de vehicule vândute, ceea ce reprezintă o creştere cu 49% faţă de aceeaşi lună a anului trecut, când erau comercializate 96 de mașini.

Cel mai bine vândut model al producătorului japonez pe piaţa din România în prima parte a anului a fost Mazda 3, cu 138 vehicule cumpărate, cu 66% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, când s-au comercializat un număr de 83 de Mazda 3. Al doilea cel mai comandat model Mazda pe piața locală în primele trei luni a fost modelul CX-5, cu 79 de unități vândute, în creștere ușoară față de anul trecut.

Recent, Mazda a anunțat disponibilitate ediției speciale Mazda CX-3 Takumi, care propune o serie de dotări extra pentru una dintre variantele de echipare de top ale modelului. CX-3 Takumi beneficiază de un pachet complet de avantaje: prețuri speciale, garanție extinsă 3+2 ani și finanțare avantajoasă de la 1,99% dobândă prin UniCredit Leasing.

Vezi cele mai noi oferte cu mașini Mazda scoase la vânzare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Ce mașini vând românii! Top 5 cele mai vândute mașini la mâna a doua!... Topul mașinilor care se strică cel mai rar! Surpriză mare la DACIA şi BMW...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x