Antena Căutare

Mazda ţinteşte premium: Koeru, pe urmele BMW X4 şi Mercedes GLC?

SUV-urile şi crossover-ele sunt în vogă, iar constructorii încep să nişeze mai departe. BMW X4 şi Mercedes GLC şi-au găsit deja loc în inimile celor care şi-au dorit un coupe cu patru uşi cocoţat, iar Audi se gândeşte la un TT similar.

SUV-urile şi crossover-ele sunt în vogă, iar constructorii încep să nişeze mai departe. BMW X4 şi Mercedes GLC şi-au găsit deja loc în inimile celor care şi-au dorit un coupe cu patru uşi cocoţat, iar Audi se gândeşte la un TT similar. Japonezii de la Mazda, care, în ultimii ani, au făcut ceva vâlvă cu liniile distincte şi puternice ale design-ului Kodo, dovadă fiind aprecierile de care se bucură în piaţă, de exemplu, Mazda6, Mazda3 şi noul CX-3, nu se lasă nici ei şi, la cea de-a 66-a ediţie a Salonului Auto de la Frankfurt, vor prezenta conceptul Koeru. Crossover-ul cu alură de coupe prefigurează, probabil, apariţia unui CX-4, ce va genera o adevărată cursă în segmentul non-premium.

Beneficiind de design-ul KODO – Sufletul mişcării – Koeru exprimă puterea şi vitalitatea unui prădător, alături de un nivel unic de rafinament. Cea mai recentă şi completă tehnologie SKYACTIV asigură performanţe remarcabile de dinamică, siguranţă şi consum, fără a compromite plăcerea de a conduce specifică Mazda.

Chiar dacă Koeru sună puţin ciudat în română şi până la numele de lansare mai e mult, în limba japoneză se traduce prin „a depăşi”, „a trece dincolo de limite” şi este un nume potrivit pentru ce mai recentă creaţie Mazda. Iar japonezii anunţă că îşi propun să depăşească standardele existente şi să ridice şi mai sus ştacheta, spre performanţă şi eficienţă.

Cx: 0,285 - Bate vântul, noul Opel Astra nu rezistă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x