Antena Căutare

Mercedes-Maybach prezinta noul S650 Cabriolet

Mercedes-Maybach prezinta noul S650 Cabriolet
Mercedes-Maybach S650 Cabriolet | Mercedes-Maybach

Pentru anumiti cumparatori, singurul lucru mai bun decat o masina decapotabila super luxoasa este una editie limitata, pentru ca stim cu totii ca aceste modele sunt de-a dreptul spectaculoase. Despre asta este vorba si in ceele ce urmeaza, pentru ca asta ne ofera si Daimler cu modelul 2017 Mercedes-Maybach S650 Cabriolet.

Noua masina a germanilor a fost prezentata oficial la Salonul Auto de la Los Angeles si este una editie limitata. Mercedes-Maybach S650 Cabriolet va fi produsa in doar 300 de exemplare, dintre care 75 vor ajunge in Statele Unite. Asadar, daca va doriti o plimbare intr-un vehicul extravagant, asta este solutia.

Transformarea Mercedes-Benz S-Class Cabrio intr-un droptop demn de numele Maybach inseamna o revizuire usoara, atat la exterior, cat si la interior, dar si inscriptionarea cu o multime de sigle Maybach, ca sa stim cu ce avem de-a face.

Citeste continuarea articolului pe Cars.ro!

Alfa Romeo Stelvio este primul SUV din istoria marcii... VW e-Golf primeste un nou design si autonomie marita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x