Antena Căutare

Mircea Badea, Toyota si Ra-bla-bla... 2011

Toyota Romania si agentia de publicitate Centrade Saatchi & Saatchi au lansat cea mai recenta campanie a brand-ului Toyota, campanie ce promoveaza ofertele din cadrul Programului RABLA 2011. Reclama Toyota a starnit deja curiozitati si controverse dupa cum era de asteptat, avand in vedere ca protagonistul spoturilor TV si radio este Mircea Badea, iar mesajul este centrat in jurul conceptului „Rablablabla”.

Intreaga campanie de comunicare graviteaza in jurul modelelor Yaris si Auris, care sunt dealtfel si cele mai vandute modele Toyota in Programul RABLA.

In ambele spoturi a fost regizata o situatie din viata reala, in care se poate regasi orice individ agasat de atat de multe reclame, care nu trasmit de fapt nicun mesaj concret. Intr-o astfel de situatie este si Mircea Badea, care, stand intr-o cafenea, este surprins de cate oferte lipsite de continut si pline de „rablablabla" sunt in programul RABLA de anul acesta.

Satul de atata "rablablabla", Mircea iese din cafenea si se indreapta spre Yaris/Auris, unde regaseste adevarata calitate, la un pret accesibil. Dupa ce constata calitatea materialelor, atentia la detalii si confortul pe care ti-l ofera cele doua modele, Mircea concluzioneaza „Merita fiecare banuț!" si ii indeamna pe consumatori sa profite din plin de ofertele Programului RABLA cu Toyota.


Prin conceptul spoturilor s-a dorit evidentierea faptului ca Toyota ofera nu numai o calitate exceptionala, dar si un preț competitiv. Mircea Badea, recunoscut pentru aversiunea sa fata de tot ceea ce inseamna fite, de la atitudine pana la masina pe care o conduce, ni s-a parut alegerea cea mai potrivita pentru a ilustra aceasta idee. Prin aceasta campanie dorim sa transmitem consumatorilor ca atunci cand achizitioneaza o masina Toyota, beneficiaza de un intreg pachet de beneficii, pornind de la calitatea recunoscuta Toyota, costuri de intretinere mici si valoare de revanzare mare

Fiat cumpara inca 16% din actiunile Chrysler, urcandu-si participatia la 46%... Chrysler 300 SRT8 - talharul in smoching...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x