Antena Căutare

Modificare cre-i vizează pe toți conducătorii auto, care au mașini DIESEL! Autoturismele vor fi echipate cu un DISPOZITIV obligatoriu

În ciuda previziunilor sumbre referitoare la viitorul mașinilor diesel, se pare că dispariția acestora nu se va produce prea curând. Cel puțin asta susține Mihai Boldijdar, reprezentantul Grupului Bosch în România, într-un interviu acordat ziarului Capital.

Pentru că mai multe state europene iau în calcul introducerea unor restricții, care vizează anumite restricții pentru acest tip de automobile, existând inclusiv varianta dispariției acestora, Boldijar afirmă că sfârșitul motorului diesel va fi evitat grație unei invenții care va reduce emiterea de noxe.

Soluţia inventată de Bosch permite motoarelor diesel să emită doar 13 mg/km oxizi de azot, limita obligatorie UE fiind de 120 mg/km. “Fiind lideri pe tehnologia diesel nu ne putem uita cum dieselul dispare. Am creat acest sistem care reduce nivelul oxizilor de azot de zece ori”, afirmă reprezentantul celebrei companii în România.

Alertă pe șoselele din România! 8.000 de șoferi au fost amenzi pentru greșeala asta! 500 de permise reținute!... Ce înseamnă asistența rutieră de top pentru tine și mașina ta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x