Antena Căutare

Negru si furios, ca un monstru Manga

Exista ceva frustrant la unele masini de performanta. In spatele denumirilor plictisitioare, formate din combinatii dubioase de consoane si cifre, se ascund de obicei, mici monstri capabili sa iti dea fiori.




Nu ma asteptam la cei Cosworth sa lanseze o masina electrica, cum nu as vrea sa aud ca Japonia a intrat in NATO, dar chiar si asa, am stat cateva secunde sa privesc cea mai noua creatie a lor. Impreza a iesit foarte bine din mana britanicilor.

Acum are 400 CP, un cuplu de 540 Nm, iar cele 3,7 secunde, necesare atingerii a 100 de km/h, sunt o simpla formalitate. Englezii nu au lasat cam njimic de sub capota lui Impreza neatins, pornind de la pistoane, turbina, compresor, frane si ajungand la unitatea electronica. Toate, invelite intr-un body kit care iti da frisoane.

Suspensia este mai joasa cu 10 mm, ceea ce va face masina sa transforme curbele in colturi, iar culorile disponibile vor fi deja clasicul negru mat, gri si rosu. Poate ca deja visezi la ea, din postura unui admirator al culturii japoneze sau al prieteniei dintre popoare.

Cel mai probabil, insa, o vrei doar pentru distractia infantila pe care ti-o poate oferi, dar urmeaza ceva care te va deprima. Nu vor fi disponibile decat 75 de exemplare, iar toate, pana la ultimul, vor intra pe mana englezilor. Se pare ca asistam la un complot intre cei care conduc pe partea gresita a drumului.

sursa: topgear.ro

Accent pe design: Volkswagen a cumparat Italdesign Giugiaro, via Lamborghini... Subaru Impreza STi CS400: Bomba pe roti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x