Căutare Live

Nissan e-NV200 - Declinarea electrica a "taxiului" newyorkez

Dupa ce Renault a produs prima utilitata "curentata", Kangoo ZE, cu ceva ani in urma, acum, Nissan pluseaza, anuntand inceperea productiei in Spania a modelului e-NV200, un van 100% electric, cu aer de monovolum, practic si cu doua usi laterale spate culisante.

"e-NV200 reprezinta un progres real in domeniul vehiculelor comerciale si subliniaza rolul de lider al Nissan in sectorul masinilor electrice (...) Noul model va oferi spatiul, versatilitatea si caracterul practic ale unei furgonete traditionale, dar cu zero emisii de CO2", a declarat vicepresedintele executiv al Nissan, Andy Palmer.

Din punct de vedere tehnic, Nissan e-NV200 a imprumutat platforma tehnica a Nissan-ului Leaf, iar restul este aproape identic cu modelul NV200 clasic, care a castigat concursul pentru a inlocui batranele si traditionalele "Yellow Cab"-uri (taxi) de pe strazile New York-ului.

Vehiculul e-NV200 "reprezinta o contributie importanta la obiectivul Nissan de a deveni cel mai mare fabricant mondial de vehicule comerciale usoare in 2016, care este un pilon al planului nostru de activitati pe termen mediu Nissan Power 88", a explicat Palmer.

Proiectul de la Barcelona reprezinta o investitie de 100 de milioane de euro si va permite crearea a 700 de noi locuri de munca.

Fiat 500C cu esenta de Maserati... Mercedes-Benz si AMG, in auriu pentru Palme d'Or...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri