Antena Căutare

Nissan lanseaza in Romania a patra generatie a modelului Micra!

Aflat la a patra generatie, Nissan Micra a renuntat la ochii bulbucati si formele copilaresti, dovedind o maturizare brusca si surprinzator de placuta. Modelului anterior, indiferent de culoarea aleasa, nu reuseai sa-i ascunzi infantilismul, lucru care nu mai este valabil pentru noul Micra.



Inima masinii, motorul, este un propulsor nou nout de 1,2 litri, cu trei cilindri, care dezvolta 80 de cai putere si emite doar 115 grame de CO2/100km. Consumul mixt declarat este de doar 5 litri/100km. Brieful pentru dezvoltarea acestui motor a continut si elemente de "cel mai mic consum si emisii de noxe din clasa", capitol la care Micra bifeaza cu succes.

Strategia de viitor a japonezilor presupune ca un motor diesel nu are ce cauta pe aceasta platforma, dar o supraalimentare turbo nu strica niciodata, asa ca ne frecam deja manutele cu bucurie la gandul unui Nissan Micra cu suieraturi sub capota.

Citeste tot articolul pe TOP GEAR!

Chery auto si Israel Corp patrund pe piata europeana... V12 pentru Mercedes-Benz GL, de la MKB...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x