Căutare Live

Nissan Murano Cross Cabriolet: dupa el, potopul!

Nissan trage aer in piept si aduce pe lume copilul nedorit al industriei auto: metrosexualul Murano CrossCabriolet.





Japonezii au ales pagina de Facebook a Nissan, pentru a da tuturor vestea cea mare, insa nu au fost prea darnici cu detaliile. Deocamata aceasta este singura fotografie in care putem vedea cum arata un Murano cu doar doua portiere si fara plafon. Ramane, insa, o singura dilema: soft sau hard top? Dupa spusele oficialilor marcii, Murano CrossCabriolet va oferi entuziamul tipic masinilor decapotabile, pe care il va combina cu versatilitatea tipica crossoverelor.

Noi ne bucuram sincer ca in Tara Soarelui Rasare exista resurse suplimentare de creativitate, chiar si dupa indraznetul Juke, indiferent de toate efectele secundare. Masina va fi prezentata oficial la Salonul auto de la Los Angeles, unde va da idei si altora. Uite ca nu mai e nevoie sa asteptam pana in 2012.

VIDEO! Cumperi o camioneta, primesti un Kalasnikov!... VIDEO! Competitie legala de "liniute" in Pitesti...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri