Antena Căutare

Noua Skoda Octavia: Speculații și date sigure

Fiecare român care își dorește o mașină are propriile preferințe, iar acestea sunt adesea influențate de criterii precum prețul, fiabilitatea, marca și modelul, dar și dimensiunea. Unii vor mașină sport, alții caută un autoturism de familie. Mai sunt și detalii legate de numărul de uși, de exemplu, de caii putere sau de dotări. Una peste alta, atunci când vorbim de mașini de vânzare, în top 3 al achizițiilor de autoturisme în România apare Skoda Octavia, care a anunțat lansarea unui nou model în 2019.

Fiecare român care își dorește o mașină are propriile preferințe, iar acestea sunt adesea influențate de criterii precum prețul, fiabilitatea, marca și modelul, dar și dimensiunea. Unii vor mașină sport, alții caută un autoturism de familie. Mai sunt și detalii legate de numărul de uși, de exemplu, de caii putere sau de dotări. Una peste alta, atunci când vorbim de mașini de vânzare, în top 3 al achizițiilor de autoturisme în România apare Skoda Octavia, care a anunțat lansarea unui nou model în 2019.

Producția primei Skoda Octavia a fost prezentată în ianuarie 1959. Da, 1959! La un simplu calcul, remarcăm faptul că modelul sărbătoreşte 60 de ani de când se află pe piața auto și celebrează cele șase decenii de existență cu mare succes.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În total au fost comercializate 6 milioane de exemplare din toate generaţiile. În acest context, un nou model Skoda Octavia urmează să fie lansat pe piață cel mai probabil în această toamnă, la Salonul Auto de la Frankfurt, iar anunțul a fost făcut de același CEO al companiei: "În acest an va fi introdusă o nouă generație Octavia, la timp pentru aniversarea a nu mai puțin de 60 de ani de la înființarea producătorului”.

Englezii unei renumite publicații de profil, AutoExpress.co.uk, au lansat deja în presa din Regat speculații despre cum va arăta noul model Skoda Octavia de vânzare.

Cum va arăta noua Skoda Octavia 2019?

Noua Skoda Octavia: Speculații și date sigure

Sursa citata descrie noua varianta Skoda Octavia 2019 ca fiind total schimbată la exterior, cu linii noi și cu un portbagaj mult mai mare, de aproximativ 600 de litri volum. Și interiorul suferă modificări, căci materialele se așeaptă a fi de calitate superioară.Pentru versiunile de top, cele cu dotări full-option, noua Octavia va beneficia și de un media player de 12.3 inchi.

Skoda Octavia preț. Cât va costa noul model al producătorului?

Mașina va fi disponibilă cel mai probabil spre finalul anului, iar în ceea ce privește prețul, jurnaliștii britanici susțin că va fi de aproximativ 20.000 de euro, preț de pornire, mai mare decât la modelele precedente, care se vând pe site-urile auto. La ce preț găsești, în România, o Skoda Octavia? Costul pornește de la doar câteva sute de euro, variantele cele mai vechi, până la ultimul model disponibil în prezent pe piața auto, ceva mai scump, în funcție de dotări și motorizare. Găsești oferta completă cu Skoda Octavia de vânzare pe CarZZ.ro, cea mai mare platformă unde sunt încărcate zilnic zeci de anunțuri cu mașini, toate mărcile și modelele.

Credit foto: autoexpress.co.uk

Video. Accident teribil pe DN1! Un tânăr de 24 de ani conducea beat, fără permis și cu plăcuțe false... Oficial, s-a dat startul programului Rabla 2019. Prima de casare rămâne 6.500 de lei, dar cresc bonusurile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x