Antena Căutare

Noul Mercedes-Benz CLS, surprins in primele fotografii fara camuflaj

Noul Mercedes CLS a fost surprins de fotografii publicatiei autoexpress.co.uk fara niciun fel de camuflaj, in timpul unei sedinte foto de prezentare, avand in vedere ca modelul se pregateste de lansarea oficiala.

Coupe-ul cu patru locuri si tot atatea usi are o infatisare mai agresiva fata de versiunea pe care o inlocuieste. Aripile posterioare proeminente se aseamana cu cele ale unui Bentley Continental GT, in timp ce stopurile si evacuarile trapezoidale ies de asemenea in evidenta, oferind partii din spate a masinii o forma mai interesanta fata de precedenta generatie CLS.

2010/05/26//50774-cls.jpg

Modelul din imagini este CLS 350CGI, echipat cu un motor de 3,5 litri ce produce 302CP si 370Nm. Dispune de tehnologia Blue Efficiency a Mercedes pentru economisirea combustibilului. Mai multe detalii si fotografii oficiale vor fi facute publice inaintea debutului masinii, care va avea loc in octombrie la Paris.

foto: autoexpress.co.uk

VIDEO / Vezi ce sisteme de siguranta experimenteaza Mercedes ESF... PRIMA fotografie / Noul Volkswagen Passat 2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x