Antena Căutare

O categorie de șoferi scapă de o taxă, pe 20 iunie! Cine va fi scutit de la plată

O categorie de șoferi din România va scăpa de o taxă, pe 20 iunie, de „Ziua Podului", a anunțat compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

O categorie de șoferi din România va scăpa de o taxă, pe 20 iunie, de „Ziua Podului", a anunțat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Anunțul se referă la vehiculele rutiere de transport persoane cu cel mult 8+1 locuri pe scaune, inclusiv conducătorul auto (autoturisme), care trec podul peste Dunăre în sensul Giurgiu - Ruse.

Șoferii acestor mașini vor fi scutiți de achitarea taxei de trecere a podului peste Dunăre în sensul Giurgiu - Ruse, pe 20 iunie.

Data de 20 iunie a fiecărui an este considerată „Ziua Podului".

Potrivit Companiei Naționale de Admnistrare a Infrastructurii Rutiere, în această zi, autoturismele pot trece fără achitarea tarifului, în conformitate cu prevederile pct. 42 din Anexa nr. 3 Tarife de trecere pentru utilizarea podului peste Dunăre în sensul Giurgiu - Ruse a Ordinului MT nr. 1836/2018.

Conform anexei, tariful pentru trecerea podului peste Dunăre în sensul Giurgiu – Ruse este de 14 lei pentru o trecere, pentru vehiculele rutiere de transport persoane cu cel mult 8+1 locuri pe scaune, inclusiv conducătorul auto.

Scurtă istorie a Trabantului... Clujul va avea cel mai mare cel mai mare centru de rulote de vânzare din Transilvania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x