Antena Căutare

Opel la IAA: Trio de premiere mondiale

Trei premiere mondiale sunt sub reflectoarele Opel la editia 64 a Salonului Auto International de la Frankfurt (IAA, 15 – 25 septembrie), care marti, 13 septembrie, isi deschide portile pentru presa de specialitate. Opel va prezenta pentru prima data noul coupé compact Astra GTC, noul campion al versatilitatii Zafira Tourer si urmatoarea generatie a furgonului Combo compact.

Designul uimitor al noului Astra GTC promite o dinamica a conducerii de exceptie. Coupé-ul compact si agil al Opel asigura o conducere de maxima precizie, datorita suspensiei fata exclusiviste, de inalta performanta (HiPerStrut). La lansare este disponibila o gama de motoare pe benzina si diesel ce dezvolta puteri intre 88 kW/120 CP si 132 kW/180 CP.

2011/09/12//373893-opel_zafira_2011.jpg

Noul Zafira Tourer stabileste noi standarde pentru versatilitatea si ambianta interiorului, datorita conceptului de scaune Flex7, acum reproiectat. Un „Lounge pe roti" care aduce in segmentul monovolumelor valorile si calitatile premium, tehnologiile inovatoare si designul sculptural, dinamic de la modelul Insignia.

2011/09/12//373894-opel_combo_2011.jpg

Noul model Combo este un autovehicul versatil, autoturism-furgon, creat pentru lucru, familie si agrement. Este disponibil cu cinci motoare: patru motoare diesel si unul pe benzina.

Urmatoarea generatie a modelului compact Combo va fi disponibila cu cinci sau sapte locuri, cu doua ampatamente, cu caroserie cu geamuri sau in versiunea de panel van.

FOTO! Top 10 masini clasice care ar trebui readuse la viata... Chevrolet Cruze hatchback, disponibil si in Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x