Antena Căutare

(P) Moșul de la ATVRom îți aduce cadouri minunate!

Se apropie sărbătorile, motiv mare de bucurie și pentru pasionații de sporturi extreme!

(P) Moșul de la ATVRom îți aduce cadouri minunate! Galerie
(P) Moșul de la ATVRom îți aduce cadouri minunate!

Dacă sunteți interesați să procurați un vehicul 4x4 de teren marca CFMOTO, cu garanție 3 ani, puteți beneficia de discount-uri semnificative, vouchere cadou în valoare de pana la 1000 Euro și veți primi, de asemenea, un card de membru cu 10% DISCOUNT pentru achiziționarea de echipamente off road de protecție (căști, bluze, ochelari, jachete, pantaloni, platoșe și multe altele).

Surprizele se țin lanț! În promoție veți mai găsi biciclete electrice de la renumitele branduri Fantic și Kawasaki, precum și cele mai noi roadstere Spyder și Ryker. Toate echipamentele - moto, snowmobile, roadstere, bike și skijet - sunt disponibile numai în perioada 17 - 24 decembrie, cu reduceri generoase. Este momentul să profiți de ocazie, dacă vrei să achiziționezi, pentru tine sau un prieten, o cască, cizme, jachetă sau alt tip de echipament.

Oferta de Crăciun este completată de modelele de motociclete CFMOTO cu discount. La achiziția acestora veți primi cadou un card de membru cu 20% reducere pentru echipamente.
Dă-te cu noi!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Care sunt cele mai vândute mașini din 2021. Modele care s-au menținut în top și au fost la mare căutare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x