Antena Căutare

Pininfarina Nido, alternativa mai umana la G-Wiz

Atunci cand nu deseneaza modele de Ferrari sau de Maserati, Pininfarina se gandeste si la mediul inconjurator si, desi nu se leaga cu lanturi de gardul centralelor atomice, precum cei de la Greenpeace, tot pune umarul la treaba.



Cu prilejul aniversarii a 80 de ani, italienii nu au prezentat un coupe de 500 CP, asa cum ne-am fi asteptat cu totii, ci cu un concept sub forma unei buburuze electrice, pe care te-as sfatui sa nu o ridiculizezi atat de repede. Cu totii am ramas marcati pe viata, dupa ce calamitatea stilistica numita G-Wiz a incercat sa ne convinga ca poti fi penibil si inutil, cata vreme te prefaci ca aperi balenele esuate la mal, din cauza petelor de petrol.

Pininfarina Nido EV nu va castiga un concurs de frumusete, dar, fata de isprava indienilor, poate fi comparat cu orice masina de vis. Nido are o lungime de 2,9 metri si un sasiu tubular de otel, care poate fi adaptat si pentru o versiune hibrida, cu patru usi.

Motorul trimite catre puntea spate,o putere modesta de 40 CP, care va duce masina in 6,7 secunde la...60 de km/h, fapt ce justifica viteza maxima de doar 120 km/h. La asemenea cifre din partea unei masini desenate de Pininfarina, se mai mira cineva ca Ferrari planuieste un hibrid?

sursa: topgear.ro

foto: automobilesreview.com

Imperiul McLaren isi intinde tentaculele... DRIVE TEST: Abarth 500 - placerea pura de a conduce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x