Antena Căutare

Polițiștii au dat zeci de amenzi, iar unii șoferi au plecat fără permis și fără talon. E jale în Capitală!

Vânătoare de şoferi care fentează legea, aseară, în Capitală! Pasiunea pentru caii putere i-a costat scump pe şoferii împătimiţi de adrenalină şi maşini tunate. Poliţiştii rutieri i-au luat la întrebări şi niciunul dintre cei care au încălcat legea nu a scăpat fără amendă. Agenţii au verificat dacă au actele la ei sau au băut, iar inspectorii RAR s-au ocupat de starea tehnică a autoturismelor.

Poliţiştii de la Rutieră au tras pe dreapta zeci de şoferi şi motociclişti din Capitală. La control, li s-au cerut documentele şi au fost testaţi pentru alcool.

Iar maşinile au fost verificate din punct de vedere tehnic de inspectorii Registrului Român Auto. Un șofer, împătimit al cailor putere, s-a ales cu amendă pentru că şi-a modificat autoturismul.

Statisticilie poliţiştilor arată că sute de accidente rutiere grave se petrec din cauza defecţiunilor tehnice ale maşinilor. Iar amenzile, avertizează poliţiştii, nu sunt de ignorat

Audi A4: cât consumă și cât ulei intră în diverse modele de A4... Noi reguli pentru șoferii din România! Un nou semn distinctiv va trebui respectat de conducătorii auto!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x