Antena Căutare

Primul Pagani Huayra este aproape gata de livrare

Lasand la o parte designul controversat si propulsorul mai mic decat unitatea AMG de 7.3 litri a predecesorului Zonda F, noul Pagani Huayra este un supercar extrem de impresionant, mai ales daca iei in considerare faptul ca acesta este numai al doilea model din istoria constructorului italian.

In ciuda faptului ca acest automobil a fost deja prezentat la Salonul Auto de la Geneva de la inceputul acestui an, iar doua exemplare de serie au fost deja produse pentru importantele roluri de test-car si show-car, ce poti vedea in poza de mai sus este fondatorul si proprietarul Pagani Automobili S.p.A. - Horacio Pagani, langa un Huayra aproape gata de livrare.

Acesta este sasiul numarul 003, primul exemplar Huayra scos la vanzare de compania din San Cesario sul Panaro.

Fericitul care va intra in curand in posesia acestei masini este un om de afaceri de origine asiatica, care a scos niscai firfirei din buzunarul sau peste pretul de baza de aproape un milion de euro al lui Huayra pentru o bara fata vopsita in aceeasi culoare cu restul caroseriei supercarului italian, dar si pentru un set de jante aurii ultrausoare in stilul celor care echipeaza fabulosul Zonda R.

Citeste continuarea pe Top Gear!

Blasfemie! Jeep Liberty, cu tractiune... fata... Istorie: ItalDesign Maserati Medici II...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x