Căutare Live

Protejează-ți mașina de hoți prin 5 pași simpli!

În România se fură anual circa 2.500 de mașini, tot atât de dese sunt și furturile din autoturisme. Iată 5 soluții prin care îți poți proteja mașina de hoți:

În România se fură anual circa 2.500 de mașini, tot atât de dese sunt și furturile din autoturisme. Iată 5 soluții prin care îți poți proteja mașina de hoți:

1. Cei mai mulți hoți care fură din mașini sunt tentați de casetofon. Dacă acesta are fața detașabilă, ar fi bine să i-o scoți, durează doar câteva secunde și scapi de riscul de a te trezi cu mașina spartă.

2. Parchează mașina într-un loc luminat și populat, în acest fel hoţii se vor gândi de două înainte să îşi încerce norocul. Nu poți găsi tot timpul locuri de parcare luminate, dar atunci când se ivește ocazia e bine să profiți de ea.

3. Gravarea oglinzilor este recomandată de specialiști pentru că s-a înmulțit numărul furturilor de componente auto. Odată cu această creștere, costul oglinzilor a crescut foarte mult, iar hoţii profită din plin şi fură aceste componente auto de fiecare dată când au ocazia.

4. Montează un GPS pe mașină, în cazul în care autoturismul este furat, acest dispozitiv se va dovedi foarte util. Îți vei putea urmări mașina în timp real, iar oamenii legii o pot localiza în timp util.

5. Dacă ai un garaj în care îți ții mașina, trebuie să ai grijă ca acesta să nu fie prost protejat. Un hoț odată intrat într-un garaj are deplină intimitate şi poate fura nestingherit orice din maşină sau din garaj. Prin urmare, este bine să nu folosești doar un banal lacăt pentru garaj, ci şi o încuietoare, pentru a-i descuraja pe cât posibil pe cei care şi-au făcut un obicei din a fura prin această metodă.

Găsește mașina potrivită pentru tine pe CarZZ.ro, ai peste 83.000 de anunțuri cu autoturisme de vânzare din care poți alege.

Dacă ai o mașină de vânzare, tot ce trebuie să faci este să adaugi anunț 100% gratuit pe CarZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri gratuite din domeniul auto.

Testul care face ravagii! Cei mai mulţi dintre adulţi greşesc răspunsul! Ce număr are locul de parcare ocupat?... Cum arată profilul unui cumpărător de autoturisme: ce așteptări are și cum se informează?...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri