Antena Căutare

Protoscar Lampo3 - 570 CP electrici!

Masinile electrice devin din ce in ce mai performante, penetrand incet, incet in lumea modelelor sport. Dupa ce au testat apele cu Lampo si Lampo2, cei de la Protoscar ies la rampa cu Lampo3, un coupe cu 2+2 locuri, sasiu tubular, 570 CP si o acceleratie 0-100 km/h in doar 4,5 secunde. Iar autonomia conferita de baterii ajunge la 200 km!

Lampo3 se lauda, de asemenea, cu o caroserie realizata din materiale compozite si o arhitectura semi-decapotabila, de tip "targa". Concret, o parte din acoperisul rigid se scoate si se ascunde in portbagaj.

Mai mult, coupe-ul electric dispune si de tractiune integrala. Lampo3 are trei motoare electrice, unul pe puntea fata si doua pe cea spate, a caror putere insumata ajunge la 570 CP, iar cuplul are o valoare impresionanta de 900 Nm. Si, atentie, e disponibil de la ZERO turatii, ca la orice agregat electric!

Pentru a strunii puterea si cuplul transmise rotilor spate, masina a fost dotata cu un sistem special de management, asa-numitul "torque vectoring", ce asigura permanent aderenta optima.

Prea multe detalii in ceea ce priveste performantele lui Lampo3 nu au fost date inca publicitatii. Sprintul 0-100 km/h este estimat la 4,5 secunde, iar viteza maxima este de 220 km/h.

Bateriile de tip lithium-ion, cu o putere de 32 kW, asigura o autonomie maxima de 200 km. Si, important, masina va fi livrata cu un incarcator BRUSA, ce permite bransarea la orice retea electrica casnica sau industriala.

Foto: wcf.com

Concorso d'Eleganza: Aston V12 Zagato - Cel mai bun concept... FOTO! Editie speciala Ferarri Superamerica 45...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x