Antena Căutare

Renault vinde modelul Logan in Rusia sub numele de Lada Largus

Renault, actionar al AvtoVAZ, producatorul auto rus care produce masinile Lada, a decis ca este momentul sa extinda prezenta modelului Logan produs de Dacia pe piata din Rusia, punand logo-ul Lada pe acest model, transmite Inautonews.

Conform producatorului auto francez Renault, modelul va fi lansat sub numele de Lada Largus in Rusia, fiind produs la fabrica din Togliatti, dar unele componente vor veni de la Fabrica din Mioveni a Dacia.

Nu vor exista schimbari semnificative in privinta designului si performantelor intre Dacia Logan MCV si the Lada Largus, dar modelul produs in Rusia va oferi mai multe facilitati, cum ar fi servodirectia, ABS si inchidere centralizata.

Fabrica din Moscova a Renault lucreaza la intreaga sa capacitate pentru a reusi sa atinga obiectivul de crestere cu 40% a vanzarilor in Rusia, la 2,7 milioane de vehicule, a anuntat luna trecuta Bruno Ancelin, directorul diviziei din Rusia a producatorului auto francez.

De asemenea, Renault vrea sa-si extinda prezenta in Rusia, prin preluarea unei participatii majoritare la cel mai mare producator auto rus, AvtoVAZ, datorita cresterii rapide a pietei auto, pe fondul redresarii cheltuielilor consumatorilor, dupa declinul cauzat de criza financiara globala.

Renault, impreuna cu partenerul nipon Nissan, intentioneaza sa preia o participatie de 51% in AvtoVAZ, guvernul rus fiind de acord cu acesta tranzactie.

Citeste si Jurnalul!

Foto: inautonews.com

Cele mai tari zece masini cu tractiune integrala... FOTO! Cele mai tari 10 automobile cu tractiune integrala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x