Antena Căutare

Romani, pe receptie: Schumi isi vinde Bugatti-ul, 600.000 euro

In vreme de criza, multi dintre noi se reorienteaza, ajungand sa-si cumpere lucruri pe care alta data, cu greu le-ar fi acceptat. In felul asta, unii renunta la vila de pe malul lacului, alegand un apartament cu vedere la iesirea din oras, altii isi fac vacantele in tari ceva mai putin insorite, iar cei care isi doreau o masina...raman cu dorinta. Ce ne facem, insa, cu cei care nu voiau orice masina, inainte de criza, ci chiar pe dramaticul Bugatti Veyron? Solutia vine chiar de la Michael Scumacher.

Multiplul campion mondial tocmai si-a scos la vanzare una dintre masini, un Bugatti EB 110 SS, in valoare de 745.680 de dolari (aproximativ 600.000 euro).

Masina poate fi considerata un adevarat chilipir, fata de un Veyron nou-nout, dar acei fani ai lui Schumi, care isi permit sa cheltuie pe bune, cu siguranta nu se vor uita prea mult la pret. Cu atat mai mult, cu cat masina, dotata cu un V12 de 715 CP, face parte dintr-o serie limitata la numai 33 de exemplare.

2010/05/21//47803-bugatti.jpg

Cu alte cuvinte, un exemplar foarte rar, dintr-o editie limitata a uneia dintre cele mai rare masini din lume. Se pare ca tot la fel de rare au fost si plimbarile pilotului de F1 cu masina, de vreme ce Bugatti-ul are doar 2875 de kilometri parcursi.

foto: maggiemaggi.it

130 km/ora cu masina de tuns iarba!... Un Maybach pentru latifundiarii egoisti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x