Antena Căutare

S-a urcat la volan pentru examenul auto. Dupa cinci secunde a fost oprit. Polițistul a încremenit în scaun când a văzut ce face „elevul”

În calitate de examinator al pretendenților la un permis de conducere te întâlnești cu multe situații neobișnuite, dar ceea ce i s-a întâmplat lui Craig Bazara e puțin probabil să se mai repte într-un timp atât de scurt.

Unul dintre tinerii care aspirau la un permis de conducere i-a oferit cea mai palpitantă și înfricoșătoare experiență a vieții. După ce băiatul s-a urcat la volanul mașinii pe care urma să susțină proba practică a examenului, acesta a pornit și a intrat direct pe contrasens, fiind la un pas să producă un accident rutier grav.

În câteva secunde de la plecare, tânărul a fost oprit, iar permisul de conducere a rămas doar o himeră pentru el. Întrebat care a fost motivul gestului său, cursantul a spus că nu știe ce s-a întâmplt și că nu își aduce aminte absolut nimic.

Veste bombă pentru toţi şoferii de peste 31 de ani. Anunțul a fost făcut pentru cei care posedă permis de conducere!... Cum încălzești rapid mașina, când afară e ger siberian! Dispozitivul ce-ți salvează viața!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x