Antena Căutare

Salonul Auto de la Paris - Vezi cele mai tari premiere!

In plina criza economica, industria auto vine cu peste 50 de noutati la Salonul Auto de la Paris, ce isi va deschide maine portile pentru reprezentantii presei de specialitate. Cum moda pleaca din capitala Frantei, acum tendinta este data de masinile electrice.

Parisul se pregateste de un nou salon. In perioada 2-17 octombrie, toata industria auto va fi prezenta in capitala Frantei pentru a expune noi modele.

Chiar daca se simte peste tot criza economica, nimeni nu-si permite sa arunce prosopul si arunca pe piata noutati Sint asteptate peste 50 de premiere mondiale, unele dintre ele fiind importante si pentru Romania. Dacia va fi prezenta la standuri, dar fara nici o noutate. Dupa Duster, cei din Mioveni se pregatesc pentru noul Logan, care va fi aratat, cu siguranta, anul viitor.

Daca vremea supercar-urilor cu multi cai-putere a apus de mult, nici masinile hibride nu mai sint in 2010 o noutate, aproape fiecare producator avind cel putin cite un model din aceasta categorie. Tendinta actuala este "verde", Paris-ul anuntind un numar impresionant de masini electrice. Intotdeauna, moda porneste la Paris!

CITESTE despre cele mai tari premiere in Gazeta Sporturilor!

Service-urile auto, obligate sa dovedeasca originea pieselor si sa ofere acces la reparatii... Exagon Furtive e-GT - nervi in Hexagon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x