Antena Căutare

Sandero RS e cea mai puternică Dacie, dar nu o vom vedea și la noi

La Buenos Aires are loc salonul auto anual. De ce ne interesează ce urmează să apăra pe piața destinată Americii de Sud?

La Buenos Aires are loc salonul auto anual. De ce ne interesează ce urmează să apăra pe piața destinată Americii de Sud? Pentru că acolo se lansează cea mai puternică Dacie de serie din istorie. Nu poartă sigla Dacia, ci Renault, și se numește Sandero RS.

Francezi de la Renault sub-branduiesc Dacia ca versiunea ieftină și accesibilă, a gamei lor. Aspect cu care sunt împăcat, dar cum ei ne-au ajutat marca și noi am făcut exact același lucru pentru a lor. Fie că le place să recunoască sau nu, când Renault a luat Dacia sub umbrela grupului, au înregistrat creșteri semnificative la capitolul procentelor importante, de pe anumite foi, la sfârșitul fiecărui semestru fiscal. Lăsăm deoparte jocurile de culise. Ne îndreptăm atenția spre ce nu va apărea pe piața de la noi, deși ar trebui.

Renault Sandero RS ne aduce un motor de doi litri ,aspirat, ce produce 145 de cai. Știu, nu e o cifră astronomică, cum ne-au obișnuit producătorii în ultima vreme, dar trebuie să ținem cont că Sandero este mult mai ușor decât un Clio, așa că aia 145 de căluți vor face față cu brio.

Citeste AICI continuarea articolului!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x