Antena Căutare

Scapa de aglomeratie cu JatPack!

Neo-zeelandezii vor sa revolutioneze lumea, de acolo, de la capataul Pamantului! Asa ca au iesit pe piata cu un aparat de zbor ultrausor, pentru o persoana, la care nu ai nevoie de licenta de zbor. Se numeste Jetpack si costa 85.000 de dolari. Merita?

Aparatul de zbor pentru o persoana se ridica la un kilometru si jumatate inaltime, poate atinge 100 de kilometri pe ora si este usor de manevrat, conform celor care l-au testat.

Ti-e teama ca-ti moare motorul cand esti la un kilometru si jumatate in aer? Stai linistit: o parasuta speciala te va scapa de moarte. Acum daca nici parasuta nu se deschide.....ghinionul tau si speram ca ai avut o viata frumoasa.

A, si inca o conditie: trebuie sa ai maximum 108 kilogarme ca sa-l poti folosi. Si minimum 54. Asadar, mai moale cu ceafa de porc si cu cartofii prajiti, dar nu te da numai pe apa.

Asa ca daca ai 85.000 de dolari cu care n-ai ce face si vrei sa scapi de aglomeratie de pe soselele patriei, da o fuga in Noua Zeelanda si ia-ti aparatul.

Apoi, cand esti blocat la Universitate, scoate-l din portbagaj, asambleaza-l cat timp aurolacii iti spala parbrizul si tai-o in ceruri, catre Victoriei!

Spune-i nebuniei pe nume: Gumball 3000... Toyota Tacoma 4x4 - buna de mers la piata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x