Antena Căutare

Se anunta un weekend spectaculos la Salonul Auto Moto 2013

Piata Constitutiei gazduieste in perioada 3-7 aprilie 2013 editia a doua a Salonului Auto Moto. Invitat in platoul de la "Neatza", Alin Caraman, organizator SAM 2013, e de parere ca un asemenea eveniment nu se rateaza pentru nimic in lume.

"Salonul Auto Moto, desfasurat in Piata Constitutiei in perioada 3-7 aprilie 2013, e locul pe care nu trebuie sa-l ratezi. Peste 20 de branduri auto si cei mai cunoscuti producatori moto isi vor prezenta ultimele modele in fata publicului bucurestean. Exista si o zona destinata accesoriilor, in care este aproape imposibil sa nu gasesti ceea ce iti trebuie. Cei nehotarati au parte de oferte speciale si, cel mai important, SAM propune si variante pe timp de criza". In weekend, Bulevardul Libertatii se va inchide si va deveni o mare scena cu sute de masini, motociclete si fete frumoase care se vor intrece pentru voturile celor prezenti. Vor fi multe jocuri, simulatoare, intr-o atmosfera realizata de cei mai buni artisti romani ai momentului", spune Alin Caraman, organizatorul SAM 2013.

Masinile luxoase, fetele frumoase si motocicletele zgomotoase sunt gata sa le faca toate poftele celor care trec portile, in aceste zile, Salonului Auto Moto din Bucuresti.

Vremea da semne de indreptare, iar o iesire in Piata Constitutiei, devenita o patrie a motoarelor, nu trebuie sa lipseasca din programul sfarsitului de saptamana.

foto: sam.ro

Noul concept Kia CUB isi face debutul la Seoul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x