Antena Căutare

Service: Nissan, pe locul intai la satisfactia clientilor in Romania

Marca Nissan ocupa primul loc in topul preferintelor romanilor privind nivelul de satisfactie fata de service, conform unui studiu realizat de Auto.ro si compania de cercetare de piata Daedalus Millward Brown. Pe locurile doi si trei s-au pozitionat Skoda si Chevrolet. Prima marca premium in "top 10 service-uri" este Audi (5), in timp ce BMW se claseaza pe pozitia a 8-a.

Studiul a fost realizat in perioada mai-octombrie 2011, pe un esantion reprezentativ de 26.525 respondenti, cu varsta de peste 18 ani. Metoda folosita a fost sondajul online. La capitolul satisfactia fata de service, Nissan a inregistrat cel mai mare numar de respondenti foarte multumiti: 49,7%.

Reteaua de reparatori Nissan este reprezentata in 22 de orase din Romania si cuprinde
24 de ateliere service autorizate.

"Calitatea serviciilor este prioritara la Nissan, atat in perimetrul vanzarii de vehicule noi cat si in serviciile postvanzare. Investitiile in tehnologie si inovatie au reusit sa pozitioneze marca Nissan ca pe un lider incontestabil al crossoverelor insa acestea au fost intotdeauna insotite de investitii in calitatea serviciilor post-vanzare. Nivelul de satisfactie inregistrat in studiul Auto.ro este o confirmare ca, in Romania, activitatea de service a retelei Nissan se desfasoara in parametrii asteptati", a declarat Ionut Gheorghe, Brand Director Nissan Romania.

Citroën lanseaza la Geneva conceptul DS4 Racing... Chevrolet Cruze SW: Break-ul vine si cu faceliftul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x