Antena Căutare

Sfaturi utile pentru achiziționarea unui BMW second hand

Site-ul de anunțuri CarZZ.ro, îți oferă sfaturi folositoare în alegerea BMW-ului potrivit și care sunt criteriile de care să ții cont înainte să îl cumperi.

Tot mai multe persoane apelează la varianta second hand atunci când își doresc să achiziționeze o mașină, principalul avantaj fiind prețul mai mic, în special dacă îți îndrepți atenția spre un brand de top, marca BMW. Numărul foarte mare de oferte, prezente pe site-urile de anunțuri, face ca alegerea să fie una destul de complicată. Recomandarea noastră este să te informezi și să analizezi corect piața automobilelor. Site-ul de anunțuri CarZZ.ro, îți oferă sfaturi folositoare în alegerea BMW-ului potrivit și care sunt criteriile de care să ții cont înainte să îl cumperi.

Primul amănunt de care e bine să ții cont atunci când ești în căutarea unei mașini este prețul acesteia, în funcție de bugetul de care dispui. Ține cont că pe lângă banii alocați pentru mașină, vei avea nevoie și de o sumă în plus pentru taxe, ca cea de înmatriculare și de asigurare.

Informează-te despre modelul de BMW preferat, pentru a vedea dacă este potrivit pentru tine. Dacă ai nevoie de o mașină mică, rapidă și fiabilă pentru oraș, atunci o varianta bune este seria 1 sau seria 3, cel mai bine vândut exemplar. În cazul în care îți plac mașinile de dimensiuni mai mari, poți alege între seria 5 și seria 7, modele de lux cu un aspect elegant. SUV-urile BMW, ca X5 sau X6 sunt potrivite dacă ai nevoie de o mașină de familie, care se remarcă prin siguranță, design modern și spațiu.

Unde cauți un BMW second hand? Este bine să vezi mai multe mașini pentru a putea face o comparație. Poți merge la târgurile auto pentru a vedea și eventual testa o mașină, sau poți naviga pe site-urile de specialitate, unde găsești anunțuri cu toate modele de BMW disponibile din care să alegi ce ți se potrivește.

Pentru a nu avea parte de o dezamăgire după achiziționare, verifică cu atenție istoricul mașinii! Dacă ai găsit modelul potrivit și acesta arată impecabil, nu uita să verifici cartea tehnică, din care vei afla problemele și defecțiunile autoturismului, înainte ca acestea să te poată afecta. Verifică de asemenea numărul VIN al mașinii și fă un test drive pentru ca toate lucrurile să fie în regulă!

Încearcă să te încadrezi în suma pe care ai alocat-o pentru mașină și să negociezi prețul în avantajul tău. În cazul în care negociezi favorabil cu o persoană fizică poți cumpăra autoturismul mai ieftin iar persoanele autorizate îți pot oferi o garanție extinsă sau chiar revizii gratuite incluse în preț.

Ție ce model de BMW ți-ar plăcea să conduci? Intră și inspiră-te pe CarZZ.ro, unde găsești 5.000 de anunțuri cu autoturisme BMW scoase la vânzare.

Schimbare URIAȘĂ pentru șoferi! Ce CONDIȚIE trebuie să îndeplinească mașinile... FOTO. Noul model DACIA face furori! Toată lumea îl vrea. Cum arată Logan Stepway...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x