Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Sfaturi utile pentru șoferițe! Cum să faci un test-drive?

Atunci când vrei să îți cumperi o mașină nouă, trebuie să știi cum să faci un test-drive bun. Vezi la ce trebuie să fii atentă în timpul unui test-drive:

Atunci când vrei să îți cumperi o mașină nouă, trebuie să știi cum să faci un test-drive bun. Vezi la ce trebuie să fii atentă în timpul unui test-drive:

Urcă la volan și vezi cât de confortabile sunt scaunele și dacă comenzile îți sunt la îndemână. Cu aceste aspecte esențiale te întâlnești zi de zi. Este important să te simți bine la volan, să ai suficiente reglaje pentru a putea sta optim pentru stilul tău de conducere.

Vezi dacă mașina este suficient de spațioasă pentru nevoile tale! Dacă este nevoie să urci zilnic copilul pe scaunul din spate este important ca accesul să fie facil. Verifică cât de largă este deschiderea ușilor, cât de mare este decupajul lor și cât de ușor poți accesa locurile din spate. Analizează portbagajul și vezi dacă acesta oferă un volum util suficient pentru deplasările zilnice sau pentru concedii. Aceste detalii te vor ajuta să iei mai ușor decizia corectă.

Cere mai mult timp pentru a testa mașina! Ai nevoie de timp mai ales atunci când scoți din buzunar o sumă destul de mare de bani pentru un autovehicul nou.

Recomandari