Antena Căutare

Șoferii tineri folosesc telefonul mobil la volan! Vezi ce alte realități ascunde studiul realizat de Ford!

În urma unui studiu realizat de Ford la nivel european a fost analizat comportamentul tinerilor șoferi atunci când se află la volan. Iată care sunt rezultatele studiului:

În urma unui studiu realizat de Ford la nivel european a fost analizat comportamentul tinerilor șoferi atunci când se află la volan. Iată care sunt rezultatele studiului:

Nu mai puțin de 82% dintre cei care au participat la sondaj au declarat că obișnuiesc să conducă mașinile familiei.

În timp ce au făcut asta, 39% au încălcat limitele de viteză, 35% au luat cheile mașinii fără acordul părinților, iar 27% au folosit telefoanele mobile pentru a vorbi, pentru a trimite mesaje sau pentru a-și face poze la volan.

Studiul a arătat și alte informații interesante despre modul în care tinerii și-au dezvoltat părerea despre mașinile deținute de membrii familiei. Dintre tinerii întrebați, 74% dețin un autovehicul, dar conduc în continuare mașina părinților pentru a economisi bani sau pentru a-și impresiona prietenii.

Pe Lajumate.ro găsești peste 90.000 de anunțuri cu mașini de vânzare la prețuri accesibile!

O nouă CONDIŢIE pentru obţinerea permisului de conducere. Toţi şoferii trebuie să facă un curs de prim ajutor!... Iata cat costa un Ferrari detinut de David Beckham!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x