Antena Căutare

Șpagă la RAR! Banii erau puși în scrumiere pentru a nu putea fi observați: „Polițiștii și inspectorii intrau în mașină și căutau direct în locul indicat”

Scandal de proporții. Un număr impresionant de polițiști, inspectori RAR sau intermediari sunt suspecți într-un caz de corupție de mari dimensiuni.

Scandal de proporții. Un număr impresionant de polițiști, inspectori RAR sau intermediari sunt suspecți într-un caz de corupție de mari dimensiuni.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că sunt vizaţi poliţişti, reprezentanţi RAR şi intermediari, bănuiţi că înmatriculau maşini cu probleme tehnice sau peste rând. Aceleaşi surse spun că şpăgile se dădeau în torpedoul maşinii şi în scrumieră, pentru a nu fi observate uşor.

„Sunt efectuate 47 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Sibiu, Vâlcea şi Mureş, precum şi ridicări de înscrisuri de la o instituţie publică din Bucureşti, în 3 dosare penale constituite la nivelul celor 3 unităţi de parchet, având ca obiect fapte de corupţie săvârşite de funcţionari publici cu şi fără calitate specială şi persoane civile, în legătură cu activităţi de identificare, omologare şi verificare a stării tehnice a vehiculelor în vederea înmatriculării, Între cele 3 dosare penale există conexiuni privind realizarea activităţilor infracţionale”, anunţă Direcţia Generală Anticorupţie.

Noi modificări în Codul Rutier. Avantaje pentru șoferii nemulțumiți că au primit amendă sau le-a fost suspendat permisul... Măsurile de siguranță pentru conducerea unui ATV...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x