Antena Căutare

Subaru Forester are chef de joaca

SUV-ului japonez prefera jocul sigurantei si al fiabilitatii, in care te invita cu o oferta speciala.





Cea de-a treia generatie a acestui model, lansata in 2008, este o noua generatie de crossover SUV dezvoltata de Subaru. Masina imbina confortul pasagerului cu manevrabilitatea si reuseste sa satisfaca atat nevoile de zi cu zi ale traficului, cat si dorinta de aventura si capacitatile off-road ale unui SUV. Bazat pe conceptul de „siguranta, confort si distractie", Subaru a echilibrat cu pricepere aceste trei elemente pentru o mai buna perceptie a condusului.

Aceasta este sprijinita de senzatia unica de siguranta oferita de sistemul de tractiune integrala Symmetrical AWD, precum si de un mod de funcţionare „ecofriendly" si o eficienta sporita a consumului de combustibil. Subaru Motors Trading, unic importator si distribuitor oficial in Romania al automobilelor, pieselor de schimb si accesoriilor originale Subaru, vine in intampinarea clientilor sai printr-o oferta speciala.

Modelul Forester este disponibil acum in showroom-urile Subaru din intreaga tara incepand de la 24,690 Euro (cu TVA inclus).

Citeste noul topgear.ro!

Mercedes-Benz a lansat in Romania noul Vito... VIDEO! Vezi masinile de superlux prezentate la Salonul de la Paris!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x