Antena Căutare

Supercar: Test de adrenalina cu Mercedes SLS AMG

Mercedes SLS AMG are un motor foarte puternic, 6,3 litri, V8 si 571 CP. Cei care au facut-o recomanda doar pistele amenajate pentru ea. Patru romani si-au comandat-o deja!

Mercedes SLS AMG este o fiara pe roti. Un drive test cu o astfel de masina nu se poate face decit cu un instructor. Ce trebuie sa faca pasagerul din dreapta? Centura de siguranta, pozitie corecta in scaun, iar picioarele ancorate bine in podea.

Locul de desfasurare? O pista amenajata special pentru ea, iar instructorul a venit din Germania, de la Mercedes-Benz. Si el a facut cursuri speciale pentru a sti cum sa stapineasca cei 571 CP.

Caroseria este din aluminiu, de tip Gullwing. Masina te lipeste in scaun inca din prima secunda, iar in 4 secunde a atins 100 km/h. Accelereaza si frineaza instant. Nu este o jucarie si nu e o masina de plimbare.

Cel care si-o cumpara are nevoie de ore de pilotaj pentru ca nu e usor de strunit, iar orice greseala poate fi fatala. Cei de la Mercedes-Benz recomanda acest lucru pentru ca nu se conduce ca orice masina.

"Nu se poate conduce pe un drum normal pentru ca isi pierde calitatile", a punctat germanul de la Mercedes. Mai ales in Romania!

Vezi mai multe in Gazeta Sporturilor

Subaru Impreza STi CS400: Bomba pe roti... VIDEO / Vezi ce sisteme de siguranta experimenteaza Mercedes ESF...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x