Antena Căutare

Supercarul Rossin-Bertin Vorax: Fotbal, cafea si viteza

Brazilienii pregatesc ca marfa de export supercarul Rossin-Bertin Vorax. Cu o asemenea denumire, nu putea fi ceva demn de luat in serios.



Iata ca timpul nu este pierdut, iar daca Marea Britanie se poat mandri cu Rolls Royce, astazi si brazilienii pornesc pe calea afirmarii cu ajutorul marcii Rossin-Bertin. Incercand sa evite penibilul situatiei si sa iasa din prapastia de anonimat in care deja s-a nascut, mica firm braziliana esueaza in ambele misiuni.

2010/10/25//131809-braz2.jpg

Totusi, inainte de a iesi pe usa in dos din istorie si a poposi direct la lada de gunoi a acesteia, Rossin-Bertin face tot posibilul pentru a atrage cat mai multe priviri, excalamatii si chiar ceva clienti. Modelul de debut nu pare sa se incurce, asa ca foloseste o caroserie din fibra de carbon, un sasiu de aluminiu si...motorul defunctului BMW M6.

Fara sa-si faca probleme in legatura cu stocurile de propulsoare, brazilienii vor pune la dispozitia potentialilor clienti doa variante de putere: varianta de baza, ce ofera 570 CP si este capabila de 3,8secunde pana la 100 de km/h si de o viteza maxima de 330 km/h sau fortosul model de 750 CP, supraalimentat, ce rezolva sprintul in doar 3,6 secunde si nu se opreste inainte de 372 km/h.

2010/10/25//131812-auto23.jpg

Creatorii marcii, Fharys Rossin si Natalino Bertin, declara ca supercarul lor este demn de liga superioara si ca marcile pe cre le provoaca sunt chiar Ferrari, Lamborghini si Porsche. Productia masinii va debuta la finalul lui 20111 sau inceputul apocalipticului 2012, iar varianta decapotabila va urma la un an dupa. Pretul de 400.000 de dolari se va adresa exact celor care si-au dorit dintotdeauna copilul nelegitm al lui Nissan Juke si Mazda RX8.

Citeste topgear.ro

Adio SIAB! Editia 2011, anulata... VIDEO! Se schimba iar codul rutier...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x