Antena Căutare

Suzuki Kizashi: Daca n-a mers "normalul", incercam cu Turbo?

Constructorul nipon Suzuki si-a pus mari sperante in noul sedan Kizashi. Dar n-a fost sa fie. Acum, incearca acelasi lucru cu o versiune turbo, garnisita cu un kit aerodinamic sport.

Sedan-ul de clasa medie Suzuki Kizashi a fost desenat astfel incat sa mixeze stilul european cu liniile, calitatea si fiabilitatea tipice japonezilor. Iar asteptarile in ceea ce priveste impactul de piata al acestui nou model au fost cel putin la fel de mari ca traducerea numelui Kizashi: "in asteptarea unui lucru maret".

Rezultatele nu au intarziat sa apara, dar nu s-au ridicat nici un moment la nivelul target-ului stabilit. Prin urmare, Suzuki a decis sa atace frontal piata din SUA, unde inca consumul de carburant se masoara in galoane, cu o versiune Kizashi Sport.

Conceptul, ce va fi prezentat in cadrul Salonului Auto de la New York, dispune de un motor supraalimentat cu turbina, de 2.4 litri, ce dezvolta 290 CP.

Pe capacul portbagajului a fost montat un eleron discret, suspensia a fost revizuita pentru a face face solicitarilor "hergheliei", iar caroseria a primit un kit aerodinamic agresiv, compus din parasocuri mai puternic profilate, praguri laterale evazate si o evacuare dubla cu "guri" triunghiulare.

Piata pieselor auto va creste cu peste 5% in acest an... BMW M3 - editie speciala pentru China...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x