Antena Căutare

Atenție mare, români! Cei care își cumpără mașini second hand trebuie să fie atenți la acest detaliu!

Pentru românii tentați să își achiziționeze un autoturism second hand riscurile să fie păcăliți sunt destul de mari, dacă persoanele care le comercializează nu sunt de încredere.

Pentru românii tentați să își achiziționeze un autoturism second hand riscurile să fie păcăliți sunt destul de mari, dacă persoanele care le comercializează nu sunt de încredere. Un exemplu de-a dreptul revoltător este cel în care o mașină adusă din Germania cu 613.000 de kilometri a ajuns ca în România să înregistreze 63.000 de kilometri.

În mod evident, prețul a crescut rapid, de la puțin peste 7000, la aproape 15.000 de euro. Rămâne de văzut dacă pentru o mașină „transformată” peste noapte de câțiva oameni „pricepuți”, vânzătorul va primi suma pretinsă de... țepuitori.

Modificarea kilometrajului nu este o practică nouă, mulți dintre români fiind înșelați în mod fățiș de către cei care vor să obțină sume mari pentru mașini ale căror kilometraje sunt modificate.

Șoferii au o veste bună. Cum și de ce filmele i-ar putea scăpa de puncte de penalizare... Taxa auto, mai scumpă de la 1 ianuarie 2019. Ce categorii de autovehicule sunt vizate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x