Antena Căutare

Teaser Chrysler - fotografii cu nervi de otel

Ce vedem in pozele teaser scoase de Chrysler pe piata? O parte frontala care aduce a Mercedes, cel putin atunci cand sunt luminile stinse - asta nu e rau, o sa te oblige sa faci economie la factura de curent.

Un spate care a luat cate putin de la fiecare, fiecare fiind in primul rand Jaguar XF, dar si putin Mercedes E-Class. Sigur, e o prostie sa insiri modelele si marcile cu care seamana un nou model, mai ales atunci cand nu ai la dispozitie decat niste poze cu cateva detalii.

Tot uitandu-ne la poze, putem admira maiestria masinii de cusut, pe care cei de la Chrysler probabil ca si-au cumparat-o de curand si sunt foarte mandri de ea. Altfel, nu intelegem de ce ai pune intr-un teaser doua poze cu imbinarea dintre niste bucati de piele, prinse cu un fir textil.

2010/10/12//124538-chrysler2.jpg

Ce este important si reise clar din poze este ca 200 nu va avea mai nimic in comun cu 300-le. De asemenea, arata de parca va fi un pas important inainte - de fapt, aproape un salt peste ocean - fata de modelul pe care il inlocuieste, Sebring.

Nu acelasi lucru se poate spune despre motorizari (2,4 litri, patru cilindri, sau 3,6 litri, V6) si mai ales despre transmisia automata pe care o poti lega la motorul in patru cilindri - are patru trepte. Bine ai venit in anii nouazeci.

Citeste noul topgear.ro!

FOTO! Opel Zafira 2012 va fi mai mare si mai "aratos"... Dacia: Logan-ul cu numarul 1.000.000!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x