Antena Căutare

Test comparativ: Nissan Juke vs. MINI Countryman

Intotdeauna am fost convins ca daca nu mergi cu doua masini in aceeasi zi si in aceleasi conditii, nu prea ai cum sa alegi una din ele si sa fii sigur ca ai facut o alegere buna. Desigur, asta in cazul in care cele doua masini nu sunt un Porsche 911 si o Mazda3. In cazul Mini Countryman si Nissan Juke, lucrurile sunt cu atat mai dificil de transat, pentru ca ele doua ar putea fi optiuni pe lista unui potential cumparator si nu prea.

In timp ce Countryman poate fi catalogat ca un SUV de-a dreptul, Juke e mai degraba un fel de hatch inaltat. In timp ce Countryman are loc mai mult decat Juke, Nissan arata mult mai futurist.

Dar daca stau sa ma gandesc bine, este evident ca publicul de Countryman este o multime de oameni asemanatoare, daca nu chiar identica, cu publicul de la Juke. Bine, poate ca cei care vor Countryman au mai multi copii decat cei care vor Juke, dar in afara de asta, lucrurile sunt extrem de apropiate.

Cutia manuala de pe Mini nu te face sa mesteci inutil, deci e precisa, iar maciulia e in ton cu tot interiorul. Volanul, ceasul mare din mijloc, scaunele, mufele si butoanele de pe bord sunt toate in acelasi stil inconfundabil.

Cireasa de pe tortul stilistic impins la extrem in Mini este insa butonul cu care schimbi nuantele luminii ambientale, care trece din rosu, intr-un galben pal sau, atentie, intr-un fel de magenta care trimite cu gandul, desigur, la fanta roz.

CITESTE mai multe in Top Gear!

Drive Test: Nissan X-Trail facelift - Accent pe confort... Cantec de sirena: Volvo Ocean Race...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x