Căutare Live

Top 10 masini second-hand cu pretul de 5000 euro

Opel Astra

Opel

Exista o multime de motive pentru care alegem, in general, sa cumparam o masina la mana a doua. Unul dintre motivele acestea este ca ele costa, de multe ori, mult mai putin decat varianta nou-nouta.

In plus, foarte multe persoane aleg sa isi achizitioneze o masina second-hand pentru a evita deprecierea, sau pentru ca pur si simplu nu vor sa cheltuiasca o suma mare de bani pentru ceva ce este mai mult o necesitate.

Masinile germane au o mare cautare la noi in tara, si nu ne mira deloc. Ele sunt, in general, extrem de fiabile si sunt construite fara a face rabat de la calitate.

Si pentru ca aceasta categorie de masini este dorita de multi, ne-am gandit sa va venim in ajutor. Prin urmare, am alcatuit un mic top cu cele mai bune 10 masini germane cu pret maxim de 5000 de euro pe care le puteti cumpara la noi in tara. Sa le vedem!

Citeste continuarea articolului pe Cars.ro!

Atenţie mare, şoferi! S-a dat o nouă lege. Poliţiştii de la Rutieră vor da amenzi pe baza informaţiilor comunicate de ra... Iata cat consuma Chevrolet Corvette Z06...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x