Antena Căutare

TopGear testeaza BMW M6 Convertible

Cea mai puternica decapotabila de la BMW este o noua demonstratie de inginerie nemteasca. O masina complexa din toate punctele de vedere.

Tu cum preferi M-ul? Originalul si acum foarte cautatul M3 cu motorl patru-in-linie a spart tiparele: era necioplit dar incantator de interactiv. De-a lungul timpului, versiunile M5 au mutat sigla M catre stilul seducator subtil. Iar din generatia curenta, M3 GTS din 2010 pretinde ca este cel mai bun din toate timpurile, incuviintand catre la fel de old-school-ul 1M Coupe.

Suavul M6 decapotabil este o cu totul altceva, o chestie care te face sa te scarpini putin in cap. Nu pe foaie, ce-i drept, unde numerele sunt irezistibile. BMW spune ca acesta este mai puternic, mai atletic, mai bine focusat, mai luxos si mai eficient decat inainte, unele dintre caracteristici fiind un pic contradictorii pentru mine. Asa cum ne-am obisnuit, livreaza intr-adevar mai mult in timp ce foloseste mai puține resurse naturale si emite mai putin (consumul mixt declarat este de 10,3 l/100 km iar emisiile de CO2 de 239 g/km). Bine de stiut, cu toate ca probabil nu asta ii impresioneaza pe potentialii clienti, pentru care tsunami-ul capitalismului global nu este decat o unda intr-un lac.

Citeste testul compet pe site-ul TopGear.ro

Vezi care sunt cele 17 zone MORTALE pentru pietoni din Bucuresti!... Galerie foto: aniversare de 20 de ani McLaren...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x