Antena Căutare

Tu știi cum să îți alegi corect mașina second hand?

Alegerea unei mașini second hand poate fi ușor dificilă dacă nu ți-ai stabilit foarte bine care este scopul pentru care vrei să o cumperi.

Alegerea unei mașini second hand poate fi ușor dificilă dacă nu ți-ai stabilit foarte bine care este scopul pentru care vrei să o cumperi.

Chiar dacă vorbim despre achiziționarea unui autoturism second hand, nu trebuie să ie decizii pripite. Și pentru a te asigura că ai luat cea mai bună hotărâre, îți venim în ajutor cu 3 criterii pentru a alege mașina second hand potrivită.

  • Care este bugetul tău?

Evaluarea bugetului este cel mai important pas în procesul de achiziționare al unei mașini, fie că vorbim de mașini noi sau second hand. Înainte de a stabili exact bugetul, trebuie să îți calculezi foarte bine finanțele, deoarece pe lângă costurile de achiziție, se mai adaugă și cheltuielile de utilizare și de întreținere. Acesta este principalul motiv pentru care o mașina este o cheltuială, nu o investiție.

Este foarte important să nu te abați de la bugetul inițial și să cauți mașini de vânzare care se încadrează în bugetul dedicat acestei achiziții.

  • Care sunt nevoile tale?

Mașina a devenit nelipsită din viața din viața multora dintre noi și de aceea este recomandat ca înainte de a cumpăra una, să stabilim cu exactitate care este scopul pentru care o achiziționăm. În funcție de nevoile noastre ne putem da seama care sunt caracteristicele pe care le urmărim la o mașină second hand.

Dacă ai o familie numeroasă, atunci te poți orienta către o mașină cu caroserie monovolum. Având în vedere că vei avea nevoie de mult spațiu în interior, dar și pentru depozitare, un astfel de autoturism este cea mai bună alegere.

Volkswagen Touran poate fi o opțiune foarte bună, fiind o mașină fiabilă, foarte încăpătoare.Prețul pentru un astfel de autoturism începe de la 4000 de euro, însă variază în funcție de caracteristici, număr de km, an de fabricație, etc.

  • Câți pasageri vor merge cu mașina?

Dacă circuli mai mult singur sau cu, maxim, un prieten, atunci te poți orienta către o mașină de vânzare cu caroserie de tip cabrio sau coupe.

Avantajele unei astfel de mașini sunt destul de multe, iar printre ele se numără și găsirea unui loc de parcare mult mai ușor, consum mai mic, etc. Însă dacă ai nevoie de o mașină mai mare, poți alege un autovehicul break sau hatchback. Este extrem de utilă la drum lung, în vacanțe, la cumpărături sau pentru familiile numeroase.

Dacă îți dorești o mașină break, poți opta pentru un BMW seria 3, deoarece este o mașină rezistentă, extrem de utilă și foarte spațioasă. Prețul de vânzare pentru o astfel de mașină începe de la 3500 de euro.

Așadar, indiferent de tipul de autoturism pe care îl cauți, pe CarZZ.ro găsești mașini de vânzare pentru toate nevoile, gusturile și buzunarele.

A început oficial sezonul anvelopelor de iarnă! Cu ce amenzi se vor confrunta șoferii care nu respectă legea... Circulaţia pe Transalpina se închide, de la ora 17.00, pe sectorul cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x