Antena Căutare

Tuning rusesc pentru Continental Gt

Rusilor le place foarte mult Marea Britanie, cel putin daca judecam dupa numarul de milionari in dolari care au emigrat din tara tatucului Putin, cu tot cu imperiile lor financiare. Asa ca s-au dat si la modificat masini britanice.



Pentru 30.000 de euro, adica echivalentul unui bacsis lasat la L'escargot, de exemplu, magnatii pot primi destule modificari pentru Bentley-ul lor, incat sa se declare in mare parte multumiti. Ca sa incepem cu inceputul, nu putem ignora LED-urile de zi, tipice oricarui program de tuning cu intentii serioase.

Noile bare de protectie aduc aerul lui Conti Supersports. Acelasi lucru se poate spune atat despre carenajul negru al farurilor, cat si despre designul capotei, care a primit doua prize de aer din carbon.

Tot din carbon este si eleronul neasteptat de discret. Interiorul, ramane neatins, nefiind victima vreunei enormitati ca cea a celor de la Dartz cu tapiteria lor de balena. Cineva va fi concediat pentru nesupunere.

sursa: Top Gear

PREMIERA - Gateway: MINI Countryman, Timbaland si Michelle Branch... Japonezii cei egoisti nu-l impart cu nimeni pe Legacy STI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x