Antena Căutare

Un BMW caruia sa nu-i spui M1

BMW le provoaca un zambet larg, tuturor acelora care viseaza la un Seria 1 M. Fanii BMW asteapta cu nerabdare, de ani buni, o veste despre varianta M a seriei 1. Unii dintre ei isi doresc atat de mult un “ursulet” modern, incat nici nu au observat la timp noile M5 si M6.



Seful de la M GmbH, Kay Segler, a recunoscut, in cadrul unui interviu dat unui site german, ca varianta M a lui Seria 1 Coupe va aparea in 2011. Asa cum era de asteptat, masina nu se va putea numi M1, pentru a nu-l supara pe zeul suprem din Bavaria. Numarul de exemplare in care va fi produs cel mai mic M, nu va fi unul prea mare, ceea ce nu se va putea spune si despre pretul pe care va trebui sa-l platesti pentru a-l avea.

Ramane, insa, o intrebare legata de motorul care va arunca masina de-a latul, in curbele de pe Nurburgring. Cel mai probabil, bavarezii vor salbatici unitatea de 3 litri, in sase cilindri, disponibila deja pe 135i. Astfel, cei care nu s-au vindecat de frustrare, dupa prezentarea lui Seria 1 tii Concept, din 2007, isi vor vedea implinit cel mai mare vis.

sursa: topgear.ro

Ferrari anti-radar... Mitsubishi Lancer Ralliart, un sedan sport care impune respect...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x